ଠକେଇରେ ଟଙ୍କା ହରାଇଛନ୍ତି? ତୁରନ୍ତ 1930 କୁ କଲ୍ କରନ୍ତୁ। ଏହା ପରେ କ'ଣ କରିବେ ›
Namaskara, नमस्कार English: ଭାଷା ବଦଳାନ୍ତୁ

ଆପଣଙ୍କ ଭାଷା ବାଛନ୍ତୁ · भाषा चुनें

ଲୋଡ଼ ହେଉଛି…

ସମୀକ୍ଷିତ = ଜଣେ ମାତୃଭାଷୀ ବ୍ୟକ୍ତି ଯାଞ୍ଚ କରିଛନ୍ତି। ସମ୍ପୂର୍ଣ୍ଣ ସାଇଟ୍ = ପ୍ରତ୍ୟେକ ପୃଷ୍ଠା ଭାଷା AI ଦ୍ୱାରା ଅନୁବାଦ ହୋଇଛି ଓ ଭାବ ଯାଞ୍ଚ ହୋଇଛି, ମାତୃଭାଷୀ ଯାଞ୍ଚ ଏଯାଏ ବାକି ଅଛି। ଅନ୍ୟ ଭାଷାଗୁଡ଼ିକ ଏବେ ନିକଟତମ ଭାଷାରେ ଦେଖାଯାଉଛି। ଆପଣଙ୍କ ପସନ୍ଦ କେବଳ ଏହି ଡିଭାଇସ୍‌ରେ ସଞ୍ଚୟ ହେବ।

ମୁଖ୍ୟ ପୃଷ୍ଠା / ଆଇନ ସଂକ୍ରାନ୍ତ / ଆପଣଙ୍କ ଆକାଉଣ୍ଟ ବନ୍ଦ କରନ୍ତୁ

ଆପଣଙ୍କ ଆକାଉଣ୍ଟ ବନ୍ଦ କରନ୍ତୁ

ଆପଣ ନିଜେ app ଭିତରୁ ଏକ ମିନିଟ୍‌ ମଧ୍ୟରେ ଆପଣଙ୍କ ଆକାଉଣ୍ଟ ଲିଭାଇ ଦେଇ ପାରିବେ।

କିପରି ବନ୍ଦ କରିବେ

  1. Namaskara ଖୋଲନ୍ତୁ ଏବଂ ସାଇନ୍ ଇନ୍ କରନ୍ତୁ।
  2. Security କୁ ଯାଆନ୍ତୁ ଏବଂ Delete my account ବାଛନ୍ତୁ।
  3. ଆପଣଙ୍କ password ଦିଅନ୍ତୁ। ଯଦି ଆପଣ ଦୁଇ-ସ୍ତରୀୟ ଯାଞ୍ଚ ବ୍ୟବହାର କରୁଛନ୍ତି, ତେବେ ଆପଣଙ୍କ 6-ଅଙ୍କ ବିଶିଷ୍ଟ କୋଡ୍ ବା ଏକ ପୁନରୁଦ୍ଧାର କୋଡ୍ ମଧ୍ୟ ଦିଅନ୍ତୁ।
  4. DELETE ଟାଇପ୍ କରନ୍ତୁ ଏବଂ ନିଶ୍ଚିତ କରନ୍ତୁ।

ଏହା ତୁରନ୍ତ ହୋଇଯାଏ। କୌଣସି ଅପେକ୍ଷା ସମୟ ନାହିଁ ଏବଂ ଏହାକୁ ଫେରାଇ ଆଣି ହେବ ନାହିଁ।

ସାଇନ୍ ଇନ୍ କରିପାରୁ ନାହାଁନ୍ତି?

ଯଦି ଆପଣ password ହଜାଇ ଦେଇଛନ୍ତି ଏବଂ ସାଇନ୍ ଇନ୍ କରିବାର କୌଣସି ଉପାୟ ନାହିଁ, ତେବେ ଆପଣ ଯାହା ପ୍ରମାଣ କରିପାରୁଛନ୍ତି ସେ ଆଧାରରେ Contact ମାଧ୍ୟମରେ ଆମକୁ ଲେଖନ୍ତୁ — ଆମେ ଯେତେ ଦୂର ନିରାପଦରେ ସାହାଯ୍ୟ କରିପାରିବୁ, କରିବୁ। ପାଇଲଟ୍‌ ସମୟରେ ଆମେ ମୋବାଇଲ ନମ୍ବର ଯାଞ୍ଚ କରୁ ନ ଥିବାରୁ, ଯିଏ ଆକାଉଣ୍ଟଟି ନିଜର ବୋଲି ପ୍ରମାଣ କରିପାରିବେ ନାହିଁ, ତାଙ୍କ ଆକାଉଣ୍ଟ ଲିଭାଇ ଦେବା ଆମ ପକ୍ଷେ ସମ୍ଭବ ନ ହୋଇ ପାରେ।

କ'ଣ ଲିଭିଯିବ

  • ଆପଣଙ୍କ ଆକାଉଣ୍ଟ: ମୋବାଇଲ ନମ୍ବର, ପ୍ରଦର୍ଶନ ନାମ ଏବଂ password hash।
  • ପ୍ରତ୍ୟେକ ସାଇନ୍-ଇନ୍ ସଂଯୋଗ ଏବଂ ସର୍ଭରରେ ଥିବା ଆପଣଙ୍କ ଉପକରଣର ଗୁପ୍ତ ଚାବି।
  • ଆମ ସର୍ଭରରୁ ଆପଣ ପଠାଇଥିବା ସମସ୍ତ ବାର୍ତ୍ତା ଏବଂ ଅପଲୋଡ୍ କରିଥିବା ଫାଇଲ।
  • ଆପଣଙ୍କ ଏକ-ଏକ ଆଲୋଚନା — ଅନ୍ୟ ବ୍ୟକ୍ତିଙ୍କ ପାଇଁ ମଧ୍ୟ — କାରଣ ଜଣେ ଚାଲିଗଲେ ସର୍ଭର ଆଉ ସେ ଆଲୋଚନା ଖୋଲିପାରିବ ନାହିଁ।
  • ଆପଣଙ୍କ ଯୋଗାଯୋଗ ତାଲିକା, ଅବରୋଧ, ଆପଣ କରିଥିବା ଅଭିଯୋଗ, କାର୍ଯ୍ୟ, ଚୁକ୍ତି ଏବଂ ଅଭିଯୋଗ ଖସଡ଼ା।
  • ପ୍ରତ୍ୟେକ ଗ୍ରୁପ୍‌ରେ ଆପଣଙ୍କ ସ୍ଥାନ। ଯଦି ଗ୍ରୁପ୍‌ରେ ଆଉ କେହି ନ ଥାଆନ୍ତି, ଗ୍ରୁପ୍‌ ଲିଭିଯିବ। ନ ହେଲେ ଅନ୍ୟ ଜଣେ ସଦସ୍ୟ ଆଡ୍‌ମିନ୍ ହୋଇ ଗ୍ରୁପ୍‌ ଚାଲୁ ରହିବ।
  • ଆପଣଙ୍କ ପରିଚୟ-ଯାଞ୍ଚ link, ଯଦି ଥିଲା, ଏବଂ ଆପଣଙ୍କ ସୁରକ୍ଷା ଲଗ୍।
  • ଆପଣ ଯେଉଁ ଫୋନ୍‌ରୁ ଲିଭାଇଲେ, ସେଥିରୁ: ଆପଣଙ୍କ ବ୍ୟକ୍ତିଗତ ଚାବି ଏବଂ ସଞ୍ଚୟ ହୋଇଥିବା ପସନ୍ଦ ସେଟିଂ।

କ'ଣ ଲିଭିବ ନାହିଁ

  • ଅନ୍ୟ ଲୋକଙ୍କ ଫୋନ୍‌ରେ ଥିବା ନକଲ। ଯେଉଁ ବାର୍ତ୍ତା ଅନ୍ୟ ଜଣଙ୍କ ଉପକରଣରେ ପହଞ୍ଚି ସାରିଛି, ତାହା ସେଠାରେ ରହିବ। ଆମ ହାତ ସେଠାରେ ପହଞ୍ଚିବ ନାହିଁ।
  • ଆପଣଙ୍କ ପାଇଲଟ୍‌ ସ୍ଥାନ। ଆପଣଙ୍କ ନିମନ୍ତ୍ରଣ ଯେଉଁ ସ୍ଥାନ ବ୍ୟବହାର କଲା, ତାହା ବ୍ୟବହୃତ ହୋଇ ରହିବ ଏବଂ ଆଉ ଆପଣଙ୍କ ସହ ଯୁକ୍ତ ରହିବ ନାହିଁ — ଯାହାଫଳରେ ଲିଭାଇ ପୁଣି ଯୋଗ ଦେଇ ପାଇଲଟ୍‌ ସୀମା ଅତିକ୍ରମ କରିହେବ ନାହିଁ।
  • ସର୍ଭର ବ୍ୟାକଅପ୍। ବ୍ୟାକଅପ୍ ଏବେ ପାଇଲଟ୍‌ ଅଂଶ ନୁହେଁ। ଯେତେବେଳେ ଏହା ଆସିବ, ଲିଭାଯାଇଥିବା ତଥ୍ୟ ବ୍ୟାକଅପ୍‌ରେ କେତେ ଦିନ ରହିବ, ଏହି ପୃଷ୍ଠାରେ ଜଣାଇ ଦିଆଯିବ।

ଆପଣଙ୍କ ଅନ୍ୟ ଅଧିକାର

ଭାରତର DPDP Act 2023 ଅନୁଯାୟୀ ଆପଣ ଆପଣଙ୍କ ତଥ୍ୟ ଦେଖିବା, ଠିକ୍ କରିବା ବା ସମ୍ମତି ଫେରାଇ ନେବା ପାଇଁ ଅନୁରୋଧ କରିପାରିବେ। Privacy policy ଏବଂ Contact ଦେଖନ୍ତୁ।

Google Play ରେ ଆସୁଛିଆଗୁଆ ସୁଯୋଗ